Таълимда инновацион технологиялар

Өсимликлер анатомиясы ҳәм морфологиясы

Ómir iskerligi qáwipsizligi

Азот тутган гетероциклик бирикмаларни юқори асосли системалар иштирокида виниллаш

Ozuqaviy qo’shimchalar qo’shib sut mahsulotlari ishlab chiqarish mini-liniyasini tashkil etish va xavfsizlik mezonlarini belgilash

Sut mahsulotlari ishlab chiqarish mini-liniyasini tashkil etish va xavfsizlik mezonlarini belgilash

Plombir muzqaymog’ini ishlab chiqarish texnologik liniyasini loyihalash va xavfsizlik mezonlarini belgilash

Bioqo’shimchalar qo’shilgan sut mahsulotlari ishlab chiqarish minisexini loyihalash va xavfsizlik mezonlarini belgilash

Smenada 4000 kg nordon sut ichimliglari ishlab chiqarish kichik korxonasini loyihalash va xavfsizlik mezonlarini belgilash

So’yish va yarimtayyor mahsulotlar ishlab chiqarish texnologik liniyalarini tashkil etish va xavfsizlik mezonlarini belgilash

Разработка технологии и оценка качества продуктов питания на основе фасоли

Технология комплексов консервированных продуктов для приготовления салатов в общественном питании

Изучение белкового и липидного комплекса бобовых культур

Исследование технологии получения ценных компонентов из растительного сырья с использованием экологически безопасных физических методов

Базальт тола асосида иссиқбардош материал олиш

Paradontology

Топинамбурцеллюлозаси ва базаль толасидан олинган қоғознинг сифат кўрсаткичлари (букилишга қаршилиги ҳамда узилиш узунлиги)ни ўрганиш

Полимераналогичные превращения целлюлозы в гетерогенной среде

Қоғоз ишлаб чиқаришнинг тараққиёт босқичлари

Қоғоз олиш машина ва аппаратлари