Технология комплексов консервированных продуктов для приготовления салатов в общественном питании

Технология комплексов консервированных продуктов для приготовления салатов в общественном питании
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Magistrlik dissertatsiyasi
Nashr etilgan yili:
2017
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 16:09:09
Актуальность работы. Овощная продукция занимает важное место в обеспечении населения продовольствием. Общеизвестно, что овощи - незаменимые источники водорастворимых витаминов, ряда макро- и микроэлементов.

Дабавлено : 2021-04-20 16:09:09

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш