Ozik-ovkat mahsulotlar ekspertizasi

Non ishlab korxonasining quvvati 2,0 t\s bo`lgan vazni 0,4 kg “Premium”kesma baton noni ishlab chiqarish texnologiyasi. (“Saf-Neva” MCHJning sertifikatlangan retsepturasi asosida)

Metil atsetat ishlab chiqarish jarayonini kompyuter modellari orqali tahlil qilish

O`rta bosimda polietilen ishlab chiqarish texnologik liniyasini avtomatlashtirish

Қуввати Q=325 т/сут бўлган донни қайта ишлаш корхонасида “Genchtegirmonchi” кичик турк линиясида 75% 2 навли буғдой уни ва манка ёрмаси ишлаб чиқариш технологияси

Paxta moyini davriy va uzluksiz usullarda rafinatsiyalash jarayonining avtomatlashtirilgan tizimini shakllantirish

Neftni birlamchi qayta ishlash jarayonini avtomatik rostlash tizimini shakllantirish

Donni maydalash va un tortish bo‟limini avtomatlashtirish tizimini shakllantirish

Исследование технологических свойств и структуры пенополиуретанов на основе продуктов алкоголиза вторичного полиэтилентерефьалата

Исследование технологии производства вспененных полиуретанов на основе гидроксил-азот содержащих катализаторов-сшивающих агентов и продуктов алкоголиза вторичного полиэтилентерефталата

Модификация эпоксидных олигомеров некондиционным диацетатом целлюлозы

Разработка пластификатора на основе вторичныхресурсов для резиновых смесей

Ёғочли пресс-массаларнинг шаклланиш жараёнларини ўрганиш

Маҳаллий хом ашёлардан олинган композицион қоғозларнинг мустахкамлигига флокулянтлар таъсирини ўрганиш

Физико-химические свойства растворов водорастворимых ацетосмешанных производных целлюлозы

Целлюлоза ва унинг ҳосилаларини кимёси ва технологиясини долзарб муаммолари

Food Safety

Guidelines for strengthening national food control systems

Гўшт-сут корхоналари хом ашё ва материаллари

Гўшт-сут маҳсулотлари экспертизаси