Қуввати Q=325 т/сут бўлган донни қайта ишлаш корхонасида“Genchtegirmonchi” кичик турк линиясида 75% 2 навли буғдой уни ва манка ёрмаси ишлаб чиқариш технологияси

Sutkasiga 20 t soya moyini uzluksiz usulda mini tizimda gidratlash, ishqoriy rafinasiyalash va qadoqlash texnologiyasini tashkil etish

Молиявий ва бошқарув таҳлили

sutkasiga 200 t paxta chigitidan forpress qoramoyi olish va moyni birlamchi tozalash texnologiyasini tashkil etish

Sutkasiga 100t paxta moyidan uzluksiz usulda oziqa salomas ishlab chiqarish va aylanma vodorodni tozalash texnologiyasini tashkil etish

Изучение проблем обеспечения качества и безопасности пищевых продуктов и пути их решения на основе международных требований

Қандолат маҳсулотларини ишлаб чиқаришда сифат ва хавфсизлик менежмент тизимларини жорий қилиш усулини ишлаб чиқиш

Технология получения ионообменных сорбентов для очистки сточных вод

Zn OEDE INGIBITORI синтез жараёнлари ва хоссаларини ўрганиш

Разработка технологии производства напитков функциональ-ного назначения

Исследование влияний белково-липидного продукта, полученного из семян дыни

Разработка технологии новых видов овощных напитков и коктейлов

Оценка технологий, применяемых для производства натуральных и концентрированных фруктовых соков

Учебное пособие по русскому языку для студентов, обучающихся по направлению «Архитектура»

Технохимический контроль консервного производства

Производства молочных продуктов

"Методические разработки по русскому языку для студентов, обучающихся по направлению «Дизайн» "

Консерва маҳсулотлари ва хом ашёси микробиологияси

Гўшт, сут ва консерваланган маҳсулотлар технологиясининг махсус боблари

Ўсимлик хом ашёсининг экспертизаси