Пути обеспечения безопастности продуктов методом газовой хроматографии

Пути обеспечения безопастности продуктов методом газовой хроматографии
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Magistrlik dissertatsiyasi
Nashr etilgan yili:
2017
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 06:42:51
Обеспечение безопасности продовольственного сырья и пищевых продуктов является одной из основных актуальных задач современного общества. Пищевые продукты должны строго соответствовать требованиям по безопасности и пищевой ценности.

Дабавлено : 2021-04-20 06:42:51

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш