Влияние однокомпонентных улучшителей на качество хлеба

Влияние однокомпонентных улучшителей на качество хлеба
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Magistrlik dissertatsiyasi
Nashr etilgan yili:
2017
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 06:17:36
Одной из важных задач, стоящих перед хлебопекарными производствами, является повышение качества выпускаемой хлебобулочной продукции. При производстве хлебобулочных изделий сырье оказывает большое влияние на формирование структуры хлебобулочных изделий. Одной из проблем хлебопечения является нестабильное качество муки - в основном это пониженное количество и качество клейковины, а также повышенная или пониженная активность ферментов.

Дабавлено : 2021-04-20 06:17:36

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш