Технология макаронного производства

Технология макаронного производства
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Darslik
Nashr etilgan yili:
1998
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 06:02:49
М ак ар о н ны е изделия изготовляли с не запамятных времен: сначала в виде плоской лапш и, позднее в виде трубчатых макарон. Первое оп и сан и е способа приготовления лапш и встречается в трактате по кулинарии римского гурмана Апичо, составленном в первые десятилетия новой эры. Документальное упоми нание приготовления в Италии блюд из макарон относит ся к началу XII в., т. е. задолго до знаменитого путешествия Марко Поло в Китай в кон це XIII в., ко то рый, к ак было п ри ня то считать, завез макароны в Европу.

Дабавлено : 2021-04-20 06:02:49

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш