Микробиологические и качественные паказатели полуфабрикатов фруктовых соусов

Микробиологические и качественные паказатели полуфабрикатов фруктовых соусов
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Maqola
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 03:25:16
В статье рассмотрены проблемы увеличения доли потребляемых фруктов населением страны и одним из путей решения этой задачи с увеличением ассортимента потребляемых фруктовых соусов. Разработаны технологии приготовления целого спектра полуфабрикатов фруктовых соусов. Исследованы физико-химические, бактериологические и микробиологические показатели. Проведённые исследование показывают, что новые полуфабрикаты фруктовых соусов отвечает всем требованиям СанПиН РУз. № 0283-10. Определены сроки хранения полуфабрикатов фруктовых соусов.

Дабавлено : 2021-04-20 03:25:16

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш