Инновационные технологии производства сыров

Инновационные технологии производства сыров
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Maqola
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-19 18:56:09
В основу классификации должны быть положены главные признаки, которые определяют характерные особенности сыра: метод свертывания молока и степень его зрелости, необходимость второго нагревания и температура, при которой оно проводится, характер поверхности сформованного сыра, чеддаризация сырной массы, созревание на воздухе, в рассоле, при участии слизи и плесеней на поверхности или внутри сыра

Дабавлено : 2021-04-19 18:56:09

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш