Изучение аминокислотного состава капусты огородной

Изучение аминокислотного состава капусты огородной
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Maqola
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-17 16:31:40
Пищевые растения содержат различные, весьма полезные, часто незаменимые и жизненно необходимые биологически активные вещества. К их числу относятся аминокислоты, которые благодаря реакционной способности играют исключительно важную роль в обмене веществ. Обладая широким спектром фармакологического действия, они способны придавать растительным веществам безвредность и легкоусвояемую форму, одновременно потенцируя их эффект. Имеются сведения об участии аминокислот в процессе нервной регуляции различных функций организма и выраженном влиянии их на сосудистый тонус [1-3].

Дабавлено : 2021-04-17 16:31:40

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш