Влияние автолитической активности ржаной муки на свойства заквасок

Влияние автолитической активности ржаной муки на свойства заквасок
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Maqola
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-17 16:17:43
Определено, что для выведения комплексных молочнокислых заквасок потребуется мука ржано-обдирная с показателями автолитической активностью в пределах 170 ед. В такой муке достаточно питательных веществ для быстрого развития молочнокислых бактерий и в то же время не наблюдается чрезмерно интенсивный рост дрожжевых клеток.

Дабавлено : 2021-04-17 16:17:43

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш