Влияние режимов гидротермической обработки зерна пшеницы на качество получаемой из него муки

Влияние режимов гидротермической обработки зерна пшеницы на качество получаемой из него муки
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Maqola
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-17 16:06:31
Анализ качества муки, получаемой проходом через сито №38/43, показал, что она соответствует хлебопекарной пшеничной муке высшего и первого сорта по всем показателям, кроме содержания сырой клейковины.

Дабавлено : 2021-04-17 16:06:31

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш