Рациональное использование белков при переработке пшеницы на спирт

Рациональное использование белков при переработке пшеницы на спирт
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Maqola
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-17 16:00:03
Зерно в любой год убирают и обрабатывают на протяжении относительно короткого периода времени (1-3 месяца в зависимости от вида культуры). Для первичной обработки, хранения и транспортировки его в районы потребления требуется разветвленная система средств (комплексов послеуборочной обработки зерна)

Дабавлено : 2021-04-17 16:00:03

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш