Изучение ресвератрола виноградной выжимки

Изучение ресвератрола виноградной выжимки
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Maqola
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-17 06:46:47
Одним из приоритетных направлений развития пищевой промышленности является комплексная технология использования вторичных ресурсов переработки ягод винограда. При переработке ягод винограда на соки и виноматериалы образуется до 40 % выжимки, в которой содержится 30-35 % семян. Однако в настоящее время в нашей стране переработка виноградной выжимки практически не организована. Данных по использованию семян винограда в технологиях функциональных пищевых продуктов недостаточно.

Дабавлено : 2021-04-17 06:46:47

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш