Исследование проблем проиводства безопасного кваса с повьшенной биологической ценностью

Исследование проблем проиводства безопасного кваса с повьшенной биологической ценностью
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Magistrlik dissertatsiyasi
Nashr etilgan yili:
2014
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-17 05:15:07
На территории нашей Республики произрастает множество растений, используемых человеком в пищевых и лекарственных целях, вполне приемлемых для использования в производстве прохладительных напитков. Результаты проведённых исследований направлены на решение технологических вопросов, что позволит внести свой вклад в расширение ассортимента продуктов питания на рынке и полнее использовать незаслуженно забытую в продовольственном плане полезную технологию – технологию кваса

Дабавлено : 2021-04-17 05:15:07

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш