Сояни такрорий экин сифатида етиштириш технологияси

Сояни такрорий экин сифатида етиштириш технологияси
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Kurs ishi
Nashr etilgan yili:
2016
Til:
O`zbek tilida (lot.)
Yaratilgan vaqti:
2021-04-16 18:52:18
Соя Ўзбекистонда нисбатан ёш ўсимлик хисобланади. Унинг донидан қандли диабет касалликлари учун пархез таомлар тайёрланади. Донидан сут, қатиқ, творог, колбоса махсулотлари, иаргарин, ун, кандитер махсулотлари, ёғ, консервалар тайёрлашда фойдаланилади. Соянинг асосий оқсили – глицинин яхши хазм бўлади, сувда яхши эрийди, ачиб қатиққа айланади, унинг оқсили алмаштирилмайдиган аминокислоталарга бой. Ж.Турсунов томонидан ёзилган курс ишида сояининг халқ хўжалигидаги ахамияти ва тузилиши, соянинг биологик хусусиятлари. фермер хўжалигида соя етиштириш технологияси. фермер хўжалигида соя етиштириш технологияси каби масалалар ёритилган

Дабавлено : 2021-04-16 18:52:18

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш