Кизил шароб ишлаб чиқаришда ферментлардан фойдаланиш

Кизил шароб ишлаб чиқаришда ферментлардан фойдаланиш
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Diplom ishi
Nashr etilgan yili:
2015
Til:
O`zbek tilida (kir.)
Yaratilgan vaqti:
2021-04-16 14:46:21
Ўзбекистонда виночилик еттинчи асрларгача тақиқланмаган, лекин Араблар истило қилгандан сўнг таъқикланган. Бу даврларда асосан узумчилик ривожланган. Арабистондан, Хиндистондан, Эрондан хурраки узум навлари келтирилган. Виночилик асосан Х1Х асрда, руслар истило қилгандан сўнг ривожланган.Шаробчилик деганда хар хил технологик жараен асосида шароб ва бошка шароб махсулотлари тайерлаш тушунилади. Шаробчилик биринчидан шароб учун мўжаланган узум ва меваларнинг териш билан бошланади.

Дабавлено : 2021-04-16 14:46:21

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш