Микробиология и микробиологический контроль пищевых продуктов Руководство для врачей Часит II

Микробиология и  микробиологический  контроль пищевых  продуктов   Руководство для врачей  Часит II
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Taqdimot
Nashr etilgan yili:
Ташкент - 2004 г.
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-16 01:27:55
Руководство предназначено для врачей-бактериологов, эпидемиологов и сани-тарных врачей службы ГСЭН. Кроме того, книга может быть ценным пособием для микробиологов ведомственных лабораторий работающих по контролю пищевых продуктов и сырья а также для организаторов здравоохранения преподавателей ме-дицинских вузов магистрантов аспирантов и научных сотрудников соответствую-щего профиля.

Дабавлено : 2021-04-16 01:27:55

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш