Технология производстве бифидоряженки 2 тонны в сутки

Технология производстве бифидоряженки 2 тонны в сутки
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Diplom ishi
Nashr etilgan yili:
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-15 13:12:31
Кисломолочные продукты используются человеком на протяжении многих столетий. Их необычайно высокие питательные и вкусовые свойства обусловлены содержащимися в них бактериями. Именно бактерии сквашивают молоко и выделяют огромное количество питательных веществ, таких как витамины и ферменты.

Дабавлено : 2021-04-15 13:12:31

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш