Формирование системы автоматизации выпечки хлеба

Формирование системы автоматизации  выпечки хлеба
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Bitiruv malakaviy ishi
Nashr etilgan yili:
2013
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-15 01:32:38
Существенное место в рационе питания населения республики занимают хле¬бобулочные и кондитерские (в том числе национальные) изделия, вследствие содержания в них компонентов обладающих значительной питательной и биологической ценностью. Одной из таких компонентов являются жиры. Поэтому для повышения качества и пищевой ценности хлебобулочных и кондитерских изделий необходимо при их производстве применять специальные пищевые жировые продукты.

Дабавлено : 2021-04-15 01:32:38

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш