Совершенствование технологии получения хлебопекарных дрожжей с использованием клубней топинамбура (Helianthus tuberosus L.

Совершенствование технологии получения хлебопекарных дрожжей с использованием клубней топинамбура (Helianthus tuberosus L.
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Avtoreferat
Nashr etilgan yili:
2011
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-13 19:13:49
Пекарские дрожжи, наряду с мукой, являются основным сырьём для производства хлеба. Тесто в процессе созревания, благодаря ферментативной активности дрожжей, приводится в состояние, при котором оно по газообразующей способности и структурно-механическим свойствам будет наилучшим для разделки и выпечки хлеба с хорошо разрыхленным пористым мякишем и соответствующим вкусом.

Дабавлено : 2021-04-13 19:13:49

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш