Для проведения лабораторных занятий по дисциплине сырье и материалы пищевой отрасли

Для проведения лабораторных занятий по дисциплине сырье и материалы пищевой отрасли
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Uslubiy qoʻllanma
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-13 17:19:46
В методических указаниях приведены методы определения состава, свойств, органолептических и физико-химических показателей сырья, используемого в производстве пищевых продуктов (солода, дрожжей и химических разрыхлителей, крахмала и патоки, сахаристых веществ, молока и молочных, яиц и яичных продуктов).

Дабавлено : 2021-04-13 17:19:46

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш