Общее описание и правила эксплуатации оборудования по сохранению в температурном режиме блюд для реализации в торговых помещениях предприятий питания

Общее описание и правила эксплуатации оборудования по сохранению в температурном режиме блюд для реализации в торговых помещениях предприятий питания
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Kurs ishi
Nashr etilgan yili:
2014
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-13 02:37:30
Предметом дисциплины "Эксплуатация оборудования предприятий питания" является изучение механизации и автоматизации процесса приготовления пищи на предприятиях общественного питания, анализ рынка оборудования, подбор, установка и рациональная эксплуатация всех видов пищевого оборудования предприятий общественного питания.

Дабавлено : 2021-04-13 02:37:30

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш