Технология производства в ресторанах

Технология производства в ресторанах
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Darslik
Nashr etilgan yili:
2017
Til:
O`zbek tilida (kir.)
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 21:48:47
С развитием туризма в Узбекистане и в ближайшем будущем становления его в центр мирового туризма, требуется улучшить производимую продукцию питания и сервисные услуги. При производстве продуктов питания происходит ряд процессов таких как физические, физико-химические, биохимические и т.д. Некоторые из них действуют положительно, то некоторые действуют отрицательно на продукты питания. Если не контролировать эти процессы, то они могут ухудшить качество продукции.

Дабавлено : 2021-04-20 21:48:47

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш