Исследование технологии снижения содержания оксиметилфурфурола при производстве фруктовых соков

Исследование технологии снижения содержания оксиметилфурфурола при производстве фруктовых соков
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Magistrlik dissertatsiyasi
Nashr etilgan yili:
2016
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 16:20:02
Актуальность работы. Фруктовые соки являются сажным продуктом питания, так как наряду со свежими плодами и ягодами обеспечивают человеческий организм набором физиологически активных веществ - витаминов, макро- и микроэлементов, полифенолов и других веществ, необходи¬мых для нормальной жизнедеятельности человека.

Дабавлено : 2021-04-20 16:20:02

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш