Совершенствование технологии приготовления функциональных напитков на основе пектинсодержащего сырья

Совершенствование технологии приготовления функциональных напитков на основе пектинсодержащего сырья
Daraja:
Oliy ta`lim
Yo'nalish:
Ilmiy-ta`limiy
Turi:
Magistrlik dissertatsiyasi
Nashr etilgan yili:
2017
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 15:44:17
Актуальность работы. Проблема функциональных продуктов питания особенно актуальна в современном обществе, так как практически во всех странах мира наблюдается ухудшение экологической обстановки из-за антропогенной деятельности чело¬века.

Дабавлено : 2021-04-20 15:44:17

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш