Характеристика условий и факторы, сохраняющие качество продуктов

Характеристика условий и факторы, сохраняющие качество продуктов
Daraja:
Oliy ta`lim
Turi:
Maqola
Til:
Rus tilida
Yaratilgan vaqti:
2021-04-20 09:57:51
В статье рассматривается выбор упаковочного материала для хранения овощей и фруктов в модифицированны газовой системы, определяется скоростью «дыхания» продукта и его проницаемостью по отношению к атмосферным газам, а также температуре хранения. Обсуждается вопросы условия хранения зависит от совокупность внешних воздействий окружающей среды, обусловленных режимом хранения и размещением товаров.

Дабавлено : 2021-04-20 09:57:51

Этот категорий

Pythonda matematik hisoblashlarni dasturlash

Nazariy mexanika

Nazariy mexanika

Fundamentals of scientific research and innovation

Oila tibbiyoti

Новый

Жиззах вилоятида туристик дестинацияларни ташкил этишнинг ҳудудий жиҳатлари

Таълим муассасаси раҳбарининг бошқарув фаолиятида соғлом ва ижодий муҳитни яратиш механизмларини такомиллаштириш

Ишлаб чиқариш таълими усталарининг касбий компетентлигини ривожлантириш

Eliptik qismi yuqori tartibli bo`lgan kasr tartibli xususiy hosilali differensial tenglamalar uchun to`g`ri va teskari masalalar

Саноат корхоналари ривожланишининг инновацион стратегияларини такомиллаштириш