Ўзбекистонда атроф муҳит ҳолати ва табиий ресурслардан оқилона фойдаланиш мониторинги

Gruntlarning tabiati va turlari

Gidrologik hisoblash

Антик Европа маданияти

Tabiatda moddalar almashinuvi

Восточная живопись

Umumso`g`d madaniyatining paydo bo`lishi va rivojlanishi

Бухоро вилояти Жондор тумани Нарзи Ражабов массивида ер участкалари ва кўчмас мулкларни шакллантириш

Bipolyar tranzistorlarda kuchaytirgichlar

Маънавий ва жисмоний соғлом авлод – мамлакат мустақиллигининг пойдевори

Маркетинг хизматини ташкил этишда кадрларни танлашнинг оптимал принциплари

Массивнингтабиий ва иктисодий шароитларини ўрганиш ва тахлил килиш

Хужалик ер турлари таркибини белгилаш ва алмашлаб экишни ташкил килиш

Samarqand shahridagi «Iste‟dod» MCHJ qoshidagi talabalar oshxonasida tayyorlanadigan taomlar va ichimliklar assortimentini hamda ozuqaviy qiymatini tahlil qilish va xizmatlar sifatini oshirish

Самарқанд магистрал газ қувурлари бошқармасига қарашли овқатланиш корхонасининг техник-технологик модернизациялаш билан самарадорлигини ошириш

«Лочира» нон маҳсулотини рецептураси ва технологиясини такомиллаштириш билан «Регистон-Нон» МЧЖ корхонаси самарадорлигини ошириш

Особенности развития общественного питания в туристическом бизнесе (на примере ооо «эркин ширин таом»)

Jahon etnomadaniyatida Avstraliya va Okeaniya xalqlarining tutgan o`rni

Жомбой тумани «Маматбобо» ресторанида парҳез таомларни тайёрлаш технологияси ва рецептурасини такомиллаштириш

Организация сервиса и совершенствование гостиничных услуг гостиницы «registan plaza